Ompa mukavaa että olet täällä!

Kaamos Kahvipaahtimo on Rovaniemellä toimiva pienpaahtimo. Meiltä löydät tuorepaahdetut kahvit, laadukkaat teet sekä kahvinvalmistusvälineet. 

Jokainen kahvihetki voi olla elämys.

Hyvää kahvia ja ainoa laatuaan näillä seuduilla! Suosittelen kernaasti kaikille kokeilemisen arvoisia papuja.

Jori Sujala
Inari

Maukasta kahvia suoraan napapiiriltä! Kaamos menee säännöllisesti aamukahvina.

Mikko Hanski
Oulu

Pienpaahtimokahvi

Tuorepaahdetussa kahvissa sen aromit ja maut tulevat esiin kahvin monimutkaisen kokonaisuuden tuloksena. Maaperä, kasvukorkeus, kahvimarjojen käsittely ja kuivaus ovat osana vaikuttamassa kahvin lopputulokseen. Tämän myötä jokaisella kahvilajilla on eriäviä makuprofiileja. Itse paahtamisella ja paahtoasteella on myös suuresti vaikutusta kahvin aromien ja makujen esiintuloon. Pienpaahtimona meillä on mahdollista keskittyä kahvin makuun ja panostaa kahvin laatuun.

Tuorepaahdettuna kahvi on parhaimmillaan. Kahvista voi löytää monia makuja ja ajattelemmekin, että jokainen kahvikuppi voi olla elämys, arjenkin keskellä.

Kuka, mitä ja miksi?

Juho Kuure

Toimitusjohtaja

Kaamos Kahvipaahtimo on Lapissa toimiva pienpaahtimo, joka sijaitsee Rovaniemellä.

Olen Juho Kuure, 34, yrittäjä, aviomies ja isä. Ihastuin kahvin makuihin useita vuosia sitten ja siitä lähtien olen ollut kiinnostunut hyvästä kahvista. Kahveja olen päässyt maistelemaan useimmissa maissa, joka on antanut hyvää pohjaa eri kahvimaiden eroavuuksiin. Kahveissa on niin paljon eroavuuksia, että uskon jokaisen kahvikupin voivan tuoda elämyksen. Kahvien makujen tutkiminen on seikkailua ja tätä iloa haluan jakaa sinullekin. 

Tällä hetkellä kahvit tulevat hyvien yhteistyökumppaneiden kautta. Suunnittelemme kahvien etiketit ja tarinat itse. Jokainen kahvi saa tarinan joka kuvastaa kahvin makumaailmaa ja Lapin luontoa.

Toivon että löydät valikoimasta sen mitä etsit ja pääset sukeltamaan pienpaahtimon kahvien makuihin!

Sijainti

Käynnit etukäteen sovittuna!

Osoite / Address

Koskenniskantie 278, 96700 Rovaniemi

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä / Contact us

Seuraa meitä somessa kuullaksesi tuoreimmat uutiset!